Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Y. Beauty Zoetermeer

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Y. Beauty Zoetermeer afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Y. Beauty Zoetermeer of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-30319214 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Parkeren kan voor de deur.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Y. Beauty Zoetermeer

Y. Beauty Zoetermeer, inmiddels ook bekend als Y. Balance is niet alleen een professionele beauty salon maar ook een praktijk voor Chinese geneeskunde. Met de kracht van de Ayurvedische en botanische producten en de kennis uit de Traditionele Chinese geneeskunde is Y. Balance ontstaan, een nieuw onderdeel binnen het bedrijf dat therapeutisch werkt op verschillende klachten voor zowel lichaam en geest als uiterlijke verzorging. Ik ben gespecialiseerd in Tuina therapie en acupunctuur is mijn rechter hand. Er zijn tal van klachten waar ik je graag bij help. Kies zelf de behandeling die bij je wensen past of kom langs voor een intake om samen te kijken naar de mogelijkheden. Ik werk alleen op afspraak.

Betaalmethoden

Openingstijden Y. Beauty Zoetermeer Van Coehoornschans 18 in Zoetermeer

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Schoonheidssalon Azora die het meest in de buurt ligt van de aan de Van Coehoornschans 18 is de Schoonheidssalon Azora aan de Balthasarschans 9.

Bedrijven in de buurt van Y. Beauty Zoetermeer Van Coehoornschans 18 in Zoetermeer

Meer schoonheidssalon in Zoetermeer

Onze bezoekers over Y. Beauty Zoetermeer in Zoetermeer