Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Huidstudio Leek

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Huidstudio Leek afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Huidstudio Leek of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-51903873 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

U kunt 2 uur met de parkeerschijf in de blauwe zone in de straat parkeren.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Huidstudio Leek

Huidstudio Leek is gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen, natuurlijke huidverjonging en permanente make-up. Marisa is huidspecialist sinds 2005 en gespecialiseerd in huidverbetering, het oplossen van huidproblemen en natuurlijke huidverjonging. Permanente make-up specialist Sinds 2012 gespecialiseerd in permanente make-up. O.a. hairstroke, schaduweffect en 3D techniek voor de wenkbrauwen en eyeliners. ​Dermatologie kwalificatie Sinds 2015 gecertificeerd in dermatologie. Voor het beoordelen van verschillende afwijkingen in de huid waaronder: Huidproblemen zoals acne & rosacea, huidkanker, goed-/kwaadaardige huid tumoren, plekjes en vlekjes.

Betaalmethoden

Openingstijden Huidstudio Leek Schreiershoek 13 in Leek

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Valeria's Nails and Beauty die het meest in de buurt ligt van de aan de Schreiershoek 13 is de Valeria's Nails and Beauty aan de Rouaanstraat 5.

Bedrijven in de buurt van Huidstudio Leek Schreiershoek 13 in Leek

Meer schoonheidssalon in Leek

Onze bezoekers over Huidstudio Leek in Leek