Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kunstgras Events Amsterdam

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0204635850-0204635850 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kunstgras Events Amsterdam

We organiseren ze, begeleiden ze en zorgen er voor dat elke deelnemer van top tot teen begeleid wordt om zo een te gekke dag te ervaren. Het voordeel is dat we lage prijzen hanteren. Dat kan, omdat Kunstgras Events Amsterdam een breed aanbod heeft en doelgericht werkt. We hebben activiteiten op heel veel vlakken. Sport, kunst en cultuur, muziek, multimedia, outdoor en nog meer. Er zit voor iedereen iets bij én je kunt ook nog eens makkelijk combineren en een gehele dag plannen. Alle benodigdheden worden meegeleverd. Handdoeken waar nodig, beschermende kleding, lunches, picknicks, BBQ. Erbij, noem maar op. Alles verzorgen wij. Een meerwaarde vergeleken met andere aanbieders. En dat op een locatie die u perfect acht. Natuurlijk hebben wij door Nederland een heel aantal aan te raden locaties zoals strandtenten, natuurgebieden met perfecte faciliteiten en stadscentra die een meerwaarde bieden. En je kunt ook nog bij Kunstgras zelf op het creatieve terrein terecht! Check het aanbod zelf! Heb je vragen? Kunstgras Events Amsterdam is altijd bereikbaar tussen 8:00 en 18:00! Offertes kun je ook online aanvragen. Laat ons jouw topdag samenstellen! Tot snel!

Openingstijden Kunstgras Events Amsterdam Joris van den Berghweg 101 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Huvex Exploitatie B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Joris van den Berghweg 101 is de Huvex Exploitatie B.V. aan de Westhavenweg 54.

Bedrijven in de buurt van Kunstgras Events Amsterdam Joris van den Berghweg 101 in Amsterdam

Meer evenementenhal in Amsterdam

Onze bezoekers over Kunstgras Events Amsterdam in Amsterdam