Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Bos Beschoeiingen Stompetoren/ Oterleek

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-13606756 Telefoonnummer 2: 06-10921517 Telefoonnummer 3: 072-5125263 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Aan de weg, voor en/ of achter woonhuis

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Bos Beschoeiingen Stompetoren/ Oterleek

Edwin Bos is letterlijk en figuurlijk de grootste beschoeiingsman in Noord-Holland met zijn 2,5 mtr. lengte. Ziet u hem uw terrein oprijden dan weet u dat u met het enige, echte beschoeiingsbedrijf uit Stompetoren/ Oterleek te maken heeft! Wij leveren beschoeiingen, damwanden, tuinopvangen, bruggen, schuttingen, vlonders, steigers en aanlegsteigers, boothuizen en boothellingen, pergola's, veranda's, bloembakken enzovoort! Alles in overleg met u en door Edwin persoonlijk uitgevoerd in 1e klasse hardhout en met zijn 33 jaar ervaring is uw tuin in zeer professionele handen. Edwin komt graag even bij u langs voor het doen van een gedetailleerde en vrijblijvende prijsopgave. Neem geen genoegen met minder, ga voor de BESTE!! Bos Beschoeiingen, STERK IN KLEIN WATERWERK! (Voorheen gevestigd aan de Noordervaart 33 te Stompetoren N-H maar sinds 6 april 2016 te vinden aan de Lange Molenweg 34 te Oterleek N-H!)

Openingstijden Bos Beschoeiingen Stompetoren/ Oterleek Lange Molenweg 34 in Oterleek

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bos Stompetoren die het meest in de buurt ligt van de aan de Lange Molenweg 34 is de Bos Stompetoren aan de Lange Molenweg 34.

Bedrijven in de buurt van Bos Beschoeiingen Stompetoren/ Oterleek Lange Molenweg 34 in Oterleek

Meer waterbouw in Oterleek

Onze bezoekers over Bos Beschoeiingen Stompetoren/ Oterleek in Oterleek