Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Rejoice Drunen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-40938524 Telefoonnummer: 06-36332994 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Rejoice Drunen

Wij, Franklin en Nicole, zijn Rejoice gestart vanuit een christelijke identiteit en het verlangen om jongvolwassenen een veilige stabiele plek te bieden waarin ze tot rust en zelfontplooiing mogen komen. Iedereen is welkom, niks moet daarin, maar de boodschap dat jij waardevol bent is iets waar we prioriteit aan geven. Doelgroep 16-25 jaar. Wij vallen onder beschermd Wonen. We werken vanuit presentie en motiverende gespreksvoering. Je eigen motivatie is het uitgangspunt. We hebben veel ervaring op gebied van psychosociale problematiek, systeemproblematiek, psychiatrie en verslavingsproblematiek. Actuele verslaving is wel een contra indicatie voor wonen, echter niet voor ambulante begeleiding. Wij hebben nu 2 huizen met in totaal 9 plekken.

Openingstijden Rejoice Drunen Chrysantenstraat 31 in Drunen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stichting Jeroen Bosch Ziekenhuis die het meest in de buurt ligt van de aan de Chrysantenstraat 31 is de Stichting Jeroen Bosch Ziekenhuis aan de Tinie de Munnikstraat 17.

Bedrijven in de buurt van Rejoice Drunen Chrysantenstraat 31 in Drunen

Meer zorg in Drunen

Onze bezoekers over Rejoice Drunen in Drunen