Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


GEMINI Space Solutions & Consulting B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van GEMINI Space Solutions & Consulting B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van GEMINI Space Solutions & Consulting B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over GEMINI Space Solutions & Consulting B.V.

Het voorzien in wereldwijde aardobservatie applicaties, services en consultancy, zich focussen op belangrijke verticale markten, waaronder begrepen landbouw en bosbouw, verzekeringen en financiƫn, kadaster, milieubescherming, mijnbouw, olie, nutsbedrijven en bouw, het oprichten van een internationaal netwerk van bedrijven (ontwikkeling partners) en partners (strategische partners), gespecialiseerd in aardobservatie gegevensverwerking en aanverwante producten, het bieden van consultancy voor derden dienstverleners die gebruik wensen te maken van de kerncompetenties, het netwerk van ondernemingen, het netwerk en de toegang tot de infrastructuur van de vennootschap, het zijn van een officiele wederverkoper met meerwaarde (value added reseller (VAR)) van beeldvorming en geospatiale gegevens producten ten behoeve van derden (zakelijke partners, het voorzien in levering van capaciteitsopbouw en opleiding via experts op tijdelijke basis of op basis van cursus

Openingstijden GEMINI Space Solutions & Consulting B.V. Ripperdastraat 7 in Den Haag

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Truehandle B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Ripperdastraat 7 is de Truehandle B.V. aan de Kranenburgweg 89.

Bedrijven in de buurt van GEMINI Space Solutions & Consulting B.V. Ripperdastraat 7 in Den Haag

Meer software in Den Haag

Onze bezoekers over GEMINI Space Solutions & Consulting B.V. in Den Haag