Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Immigra LAW FIRM

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Immigra LAW FIRM afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Immigra LAW FIRM of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-16470297 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Immigra LAW FIRM

Juridische dienstverlening, juridisch advies en consultatie. Het uitvoeren en beheersen van (voornamelijk HSM en concernoverplaatsing ICT) immigratieprocedures voor (internationale) klanten, waartoe de volgende werkzaamheden behoren: beoordelen van benodigde documenten, aanvragen van erkend sponsorschap, aanvragen van (HSM, ICT) verblijfs-/werkvergunning voor buitenlandse medewerkers en hun gezinsleden, legalisatie van documenten. Het voeren van verweer namens de cliƫnten bij de onafhankelijke bezwarencommissie dan wel rechtbank, Centrale Raad van Beroep, Hoge Raad etc. in bezwaar- en beroepszaken, voorlopige voorzieningen, hoger beroepzaken en stellen daartoe verweerschriften en pleitnotities op. Adviseren over en regelen van huisvesting,

Openingstijden Immigra LAW FIRM de Kluijskamp 1443 in Nijmegen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Juristen4all B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de de Kluijskamp 1443 is de Juristen4all B.V. aan de Jonkerbosplein 52.

Bedrijven in de buurt van Immigra LAW FIRM de Kluijskamp 1443 in Nijmegen

Meer rechtshulp in Nijmegen

Onze bezoekers over Immigra LAW FIRM in Nijmegen