Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Meer met interieur

(8.3)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Meer met interieur afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Meer met interieur of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-30365318 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Vrij parkeerterrein voor de deur.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Meer met interieur

De eigenaresse; Sanne Drissen, heeft een enorme passie voor interieur. Ze luistert aandachtig, leeft zich in, denkt mee en onderzoekt hoe ze het interieur naadloos kan laten aansluiten op uw wensen en behoeften. Een doordacht en stijlvol ingerichte omgeving draagt namelijk bij aan ontspanning, rust en overzicht. De naam; MEER MET INTERIEUR, is ontstaan vanuit de sterke behoefte een meerwaarde te willen creëren in interieur. "Een interieuradvies gaat namelijk over meer dan alleen het creëren van stijlvolle omgevingen." Sanne kijkt kritisch naar de situatie en onderzoekt hoe ze de kwaliteit van het dagelijkse leven kan verbeteren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Betaalmethoden

Openingstijden Meer met interieur Kaldenkerkerweg 28 in Venlo

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van No Nonsense Cecile Dielen die het meest in de buurt ligt van de aan de Kaldenkerkerweg 28 is de No Nonsense Cecile Dielen aan de Laaghuissingel 3.

Bedrijven in de buurt van Meer met interieur Kaldenkerkerweg 28 in Venlo

Meer interieur inrichting in Venlo

Onze bezoekers over Meer met interieur in Venlo

  • Tevredenheid openingstijden:
    7.8
    (4 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8.2
    (4 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    8.8
    (3 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    8.4
    (3 beoordelingen)
  • Totaal:
    8.3
    14 beoordelingen

Onze bezoekers over Meer met interieur in Venlo

  • (10)

    Meer met Interieur is voor iedereen een geweldige aanvulling voor je Interieur, verbouwingen, kleuradviezen etc . Wat een geweldige vrouw ben je Sanne. Passie straalt er vanaf bij jou, je hebt veel kennis over je vak en weet dit goed over te brengen. Wij hebben Sanne gevraagd om met ons mee te komen kijken naar onze ontwerpen/ideeën voor ons nieuwe huis. Wat fijn al jou tips, inzichten en aanvullende ideeën. Sanne is bij ons thuis gekomen en heeft van te voren zich al verdiept in onze plannen, goede voorbereiding was erg fijn waardoor we meteen aan de slag konden. Ze heeft mee gekeken met de indelingen van t huis en ook de kleine details als lampen, kleuren, verlichtingspunten etc. Sanne is erg betrokken en vraagt ook geregeld of je nog op andere inzichten bent gekomen en ze is altijd bereikbaar voor een vraag en spart graag met je mee. Hierdoor helpt Sanne vanuit een zij lijn ons met ons eigen project mee.

    05-02-2021