Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


May-Ling B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van May-Ling B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van May-Ling B.V. of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-42842508 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over May-Ling B.V.

Het uitoefenen van een kliniek op het gebied van plastische chirurgie; het uitvoeren van plastisch chirurgische operaties onder localeen algehele anesthesie, zowel op eigen locatie en op andere locaties, alsmede het houden van consult over voormelde onderwerpen; het (doen) uitoefenen van onder meer botox- en fillerbehandelingen, peeling- en laserbehandelingen, huidtherapie, cosmetischeen medische tatoeage (dermatografie), haartransplantatie (robotic), permanente makeup, meso-/aptos draden (PDO draadlift), Ultherapy, cosmetische- en medische acupunctuur en alle mogelijke andere behandelingen op esthetisch en cosmetisch gebied; het geven van (medische) yogalessen; de verkoop en ontwikkeling van eigen (cosmetische) producten, waaronder medische bustehouders; het samenwerken met andere specialisten, al het vorenstaande al dan niet op grond van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en/of op grond van een (zorg)verzekering als gedefinieerd in de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten en/of de Zorgverzekeringswet (en eventueel opvolgende wetten).

Openingstijden May-Ling B.V. Slaak 16 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Cosmetic Plastic Surgery die het meest in de buurt ligt van de aan de Slaak 16 is de Cosmetic Plastic Surgery aan de Slaak 16.

Bedrijven in de buurt van May-Ling B.V. Slaak 16 in Rotterdam

Meer zorg in Rotterdam

Onze bezoekers over May-Ling B.V. in Rotterdam