Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Leenaerts Agro Techniek B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Leenaerts Agro Techniek B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Leenaerts Agro Techniek B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Leenaerts Agro Techniek B.V.

De aankoop van, de verkoop van, de montage (bestaande uit onder andere het plaatsen van de constructie, het aansluiten van de elektronica en/of sturingen) van en de service aan melkwinningsapparatuur (conventioneel melken of automatisch melken), koeltanks, warmte terugwinningen, platenkoelers, voederinstallaties en systemen, managementsystemen alsmede koecomfort (verlichtingen, drinkwatervoorzieningen, ventilatiesystemen, ligboxen, stalmatrassen en mestsystemen). Het voorgaande hoofdzakelijk in de melkveehouderij maar ook in andere sectoren zoals bijvoorbeeld de varkenssector, geitensector, kippensector, paardensector en de tuinbouwsector; de aanleg van (overige) elektrische installaties en watervoorzieningen. Het leveren van gebruiksartikelen.

Openingstijden Leenaerts Agro Techniek B.V. Oranjestraat 128 in Gilze

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Clemens Metaal Service die het meest in de buurt ligt van de aan de Oranjestraat 128 is de Clemens Metaal Service aan de Versterstraat 5.

Bedrijven in de buurt van Leenaerts Agro Techniek B.V. Oranjestraat 128 in Gilze

Meer groothandel in machines in Gilze

Onze bezoekers over Leenaerts Agro Techniek B.V. in Gilze