Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



KooistraStuc

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van KooistraStuc afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van KooistraStuc of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 058-2045233 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.kooistrastuc.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over KooistraStuc

Ik ben Quinten Kooistra, een jonge man met de passie voor het stukadoors vak! Vanaf jongs af aan ga ik al mee met mijn vader in het vak. De mogelijkheid om een specifiek vak te leren was een mooie uitdaging. Al snel was de beslissing gemaakt en ben ik de stukadoors opleiding gaan volgen. Daarbij heb ik ook bij verschillende bedrijven gewerkt om ervaring op te doen om alles uit het vak te halen. Zo leergierig als ik was had ik de ambitie om mijn eigen bedrijf te starten. Maart 2018 heb ik die ambitie waargemaakt en ben ik mijn eigen bedrijf gestart, Kooistra Stuc.

Foto's KooistraStuc

Openingstijden KooistraStuc Idzerdastins 121 in Leeuwarden

Ik ben Quinten Kooistra, een jonge man met de passie voor het stukadoors vak!

Vanaf jongs af aan ga ik al mee met mijn vader in het vak. De mogelijkheid om een specifiek vak te leren was een mooie uitdaging. Al snel was de beslissing gemaakt en ben ik de stukadoors opleiding gaan volgen. Daarbij heb ik ook bij verschillende bedrijven gewerkt om ervaring op te doen om alles uit het vak te halen. Zo leergierig als ik was had ik de ambitie om mijn eigen bedrijf te starten. Maart 2018 heb ik die ambitie waargemaakt en ben ik mijn eigen bedrijf gestart, Kooistra Stuc.

Onze bezoekers over KooistraStuc in Leeuwarden