Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Heerle'k

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-45086584 Mobiel: 06-45086584 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Heerle'k

In het West-Brabantse Heerle ligt B&B Heerle'k met drie kamers. Een sfeervolle B&B in een mooie groene omgeving. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Onze B&B is gelegen naast onze woning en biedt veel privacy voor de gasten. De landelijke, bosrijke omgeving heeft volop fiets- en wandelmogelijkheden. Diverse steden zijn met de auto snel te bereiken. Zo ligt het historische Bergen op Zoom slechts 7 kilometer van onze B&B en binnen een half uurtje zit u in het prachtige Breda. Ook Roosendaal (Designer Outlet Roosendaal voorheen Rosada Outlet) en Antwerpen zijn goed bereikbaar, net als de Zeeuwse stranden. Kom dus Heerle'k genieten en ervaar de Brabantse gastvrijheid in onze B&B.

Betaalmethoden

Openingstijden Heerle'k Gareelweg 5 in Heerle

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van B&B op d'n Kreijtenberg die het meest in de buurt ligt van de aan de Gareelweg 5 is de B&B op d'n Kreijtenberg aan de Kreijtenberg 4.

Bedrijven in de buurt van Heerle'k Gareelweg 5 in Heerle

Meer bed and breakfast in Heerle

Onze bezoekers over Heerle'k in Heerle