Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Petroleumist B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Petroleumist B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Petroleumist B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Petroleumist B.V.

Het doel van de vennootschap is: a. Engineering, inkoop en constructiebeheer, project- & controlemanagement, projectfinancieringsbeheer, kwaliteit-, gezondheids-, veiligheids- en milieubeheer, project- en engineeringbeheer, project inkoopbeheer en veldbeheer; b. haalbaarheidsstudies, basistechniek en detailengineering; c. project inkoopdiensten, project inkoop, project indirect materiaal inkoop voor tijdelijke faciliteiten en reserveonderdelen; d. transport internationale/overzeese activiteiten en lokale activiteiten; e. werkplaatstoezicht & beheer, veldtechniek, indirect werk voor tijdelijke voorzieningen, directe bouwwerkzaamheden en inspectieactiviteiten; f. het samenwerken met, het deelnemen in, het overnemen van en het voeren van bestuur over andere vennootschappen, rechtspersonen en ondernemingen; g. het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere vennootschappen, rechtspersonen en ondernemingen waarmee de vennootschap in een groep is verbonden; h. het verkrijgen, beheren en vervreemden van registergoederen en roerende zaken, effecten en andere waardepapieren, het ter leen opnemen en ter leen verstrekken van gelden, het stellen van zekerheid voor schulden van vennootschappen, rechtspersonen en ondernemingen waarmee de vennootschap in een groep is verbonden; en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Openingstijden Petroleumist B.V. Van der Hoevenplein 143 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van J.J. Marine die het meest in de buurt ligt van de aan de Van der Hoevenplein 143 is de J.J. Marine aan de Sint-Jacobstraat 10.

Bedrijven in de buurt van Petroleumist B.V. Van der Hoevenplein 143 in Rotterdam

Meer ingenieur in Rotterdam

Onze bezoekers over Petroleumist B.V. in Rotterdam