Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Hotel Restaurant Café Boschzicht B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-30538331 Telefoonnummer: 0528-251246 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Hotel Restaurant Café Boschzicht B.V.

Het (doen) exploiteren van een café-, restaurant-, hotel- en horecabedrijf. Het verkrijgen, bezitten, beheren en vervreemden van aandelen in andere vennootschappen, alsmede het verkrijgen, bezitten, beheren, administreren en vervreemden van andere vermogensbestanddelen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het beleggen in vermogensbestanddelen, het deelnemen of zich op andere wijze interesseren in - en het uitoefenen van beheer, bestuur of toezicht bij - andere vennootschappen en/of ondernemingen, het verlenen van persoonlijke of zakelijke zekerheid, al dan niet voor verplichtingen van derden, het financieren of doen financieren van een en ander, Het aangaan van lijfrente- en stamrecht- en daarmee vergelijkbare overeenkomsten. De vorming en uitkering van oudedagsvoorzieningen. Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

Openingstijden Hotel Restaurant Café Boschzicht B.V. Zuidwolderweg 38 in Echten (Drenthe)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Café-Restaurant Steakhouse Hotel Boschzicht die het meest in de buurt ligt van de aan de Zuidwolderweg 38 is de Café-Restaurant Steakhouse Hotel Boschzicht aan de Zuidwolderweg 38.

Bedrijven in de buurt van Hotel Restaurant Café Boschzicht B.V. Zuidwolderweg 38 in Echten (Drenthe)

Meer restaurant in Echten (Drenthe)

Onze bezoekers over Hotel Restaurant Café Boschzicht B.V. in Echten (Drenthe)