Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Brain Fuel B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Brain Fuel B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Brain Fuel B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 058-2038033 Mobiel: 06-55815278 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Brain Fuel B.V.

Het verzorgen van trainingen/opleidingen in het bijzonder (doch niet uitsluitend) op het gebied van de "Brain Fuel"-methodiek voor brainstormsessies ten behoeve van de overheid, bedrijven en andere organisaties, waaronder uitdrukkelijk begrepen de begeleiding van de toepassing van de methode; de handel in materiaal ("tools") ten behoeve van het gebruik van de "Brain Fuel"-methodiek, zowel fysiek als digitaal of in welke andere vorm dan ook; het verzorgen van trainingen/opleidingen in het bijzonder (doch niet uitsluitend) op het gebied van het gebruik van de "Brain Fuel"-methodiek voor brainstormsessies ten behoeve van derden; het verstrekken, beheren en verder vermarkten van licenties voor het gebruik van de "Brain Fuel"methodiek aan derden; het beoordelen en certificeren van deelnemers aan de hiervoor bedoelde trainingen/opleidingen voor het gebruik van de "Brain Fuel"-methodiek; het (verder) ontwikkelen en uitbouwen van de "Brain Fuel"-methodiek op het gebied van brainstormsessies.

Openingstijden Brain Fuel B.V. Zaailand 106 in Leeuwarden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Gist die het meest in de buurt ligt van de aan de Zaailand 106 is de Gist aan de Weerd 24.

Bedrijven in de buurt van Brain Fuel B.V. Zaailand 106 in Leeuwarden

Meer bedrijfsopleiding in Leeuwarden

Onze bezoekers over Brain Fuel B.V. in Leeuwarden