Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Thuiszorg-premium B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Thuiszorg-premium B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Thuiszorg-premium B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 010-8181809 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Thuiszorg-premium B.V.

Het leveren van zorg, service en comfortdiensten op maat aan particulieren, daarbij rekening houdend met de specifieke zorgvraag en behoeften van iedere individuele cliƫnt, waaronder begrepen - doch niet beperkt tot - het verlenen van thuiszorg aan derden in de particuliere sfeer, de verzorging en verpleging ten behoeve van bewoners van zelfstandige seniorenappartementen, het verlenen van (aanvullende) zorg en bieden van ondersteuning aan bewoners van (al dan niet particuliere) zorgvilla's, seniorenappartementen en verzorgingstehuizen, alsmede het beheren van de vergunning in zake de toelatingserkenning Wet Toegelaten Zorginstellingen (WTZi), het ontvangen van Wlz, WMO- en Zvw-gelden en het exploiteren van een dienstverlenende organisatie; het leveren van huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding, welke diensten worden geleverd binnen het kader van de 'Wlz-, WMO- en PGB-regeling', alsmede aan particulieren.

Openingstijden Thuiszorg-premium B.V. Boudewijnstraat 145 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van V.O.F. Mozaik Zorg & Advies Centrum die het meest in de buurt ligt van de aan de Boudewijnstraat 145 is de V.O.F. Mozaik Zorg & Advies Centrum aan de Abcoudestraat 2.

Bedrijven in de buurt van Thuiszorg-premium B.V. Boudewijnstraat 145 in Rotterdam

Meer thuiszorg in Rotterdam

Onze bezoekers over Thuiszorg-premium B.V. in Rotterdam