Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Moeder-Kind Huis Le Papillon BV

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Moeder-Kind Huis Le Papillon BV afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Moeder-Kind Huis Le Papillon BV of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-13486719 Mobiel: 06-83633186 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Moeder-Kind Huis Le Papillon BV

Het Moeder-Kind Huis heeft zich als franchise aangesloten bij Driestroom en is SKJ geregistreerd. Onze missie en visie sluit nauw aan bij de Driestroom; Zijn wie je bent, Uitgaan van mogelijkheden, Versterken van je eigen kracht en netwerk, vanuit wederzijds respect en gelijkwaardigheid. Als ondernemers wonen en leven wij 24 x 7 met moeder en kind samen, als een "bijzonder gezin en kunnen zij op elk moment beroep op ons doen. Samen met de gedragswetenschapper wordt gebruik gemaakt van externe expertise en ketenpartners, om zo optimale zorg en kwaliteit te bieden. Er is o.a. samenwerking met Teraplay therapeut, lactatiedeskundige, verloskundige, consultatiebureau, huisartsenpraktijk, Youke', maatschappelijk werk, RSD en een bewindvoerder.

Openingstijden Moeder-Kind Huis Le Papillon BV Hertenlaan 36 in Den Dolder

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Chirurgie de Boulanger B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Hertenlaan 36 is de Chirurgie de Boulanger B.V. aan de Hertenlaan-West 38.

Bedrijven in de buurt van Moeder-Kind Huis Le Papillon BV Hertenlaan 36 in Den Dolder

Meer zorg in Den Dolder

Onze bezoekers over Moeder-Kind Huis Le Papillon BV in Den Dolder