Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kracht Multiservice & Handel

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Kracht Multiservice & Handel afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Kracht Multiservice & Handel of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 058-8505050 Mobiel: 06-22005381 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kracht Multiservice & Handel

Kracht multiservice uit Mantgum biedt sinds kort nu ook de particuliere sector de 1001 mogelijkheden aan van reinigen met “PUUR WATER” met onze unieke borsteltechniek. Kijk binnenkort op onze website voor een uitgebreide demonstratie. Daarnaast werken wij ook in de industriële sector met stoomtechnieken en veeg/borstelmachines om ook elke werkvloer weer terug te brengen in de oorspronkelijke staat. Graag geven wij ook bij u thuis een demonstratie van onze schoonmaakmogelijkheden! Ziet u door de bomen het bos niet meer ? Wij adviseren u graag. Tot ziens!

Betaalmethoden

Openingstijden Kracht Multiservice & Handel Master Jansenstrjitte 33 in Mantgum

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Esther de Jong natuurvriendelijk hovenier die het meest in de buurt ligt van de aan de Master Jansenstrjitte 33 is de Esther de Jong natuurvriendelijk hovenier aan de Hegedyk 22.

Bedrijven in de buurt van Kracht Multiservice & Handel Master Jansenstrjitte 33 in Mantgum

Meer hovenier in Mantgum

Onze bezoekers over Kracht Multiservice & Handel in Mantgum