Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


IM MEDICAL TRAVEL

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van IM MEDICAL TRAVEL afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van IM MEDICAL TRAVEL of neem contact met hen op.
Klantenservice: 06-57023681 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over IM MEDICAL TRAVEL

Wij bieden toegang tot hoogwaardige medische zorg d.m.v. persoonlijke begeleiding en betrouwbare reisoplossingen. Wij zijn een gespecialiseerd reisbureau dat zich richt op het faciliteren van medische reizen voor patiënten die op zoek zijn naar kwalitatieve zorg in Turkije. Wij staan klaar om patiënten te begeleiden bij elke stap van hun reis, van het boeken van vluchten/ accommodaties tot consultafspraken In Nederland en België tot behandelingen bij gerenommeerde klinieken in Turkije. We begrijpen dat medische reizen een zorgvuldige planning en coördinatie vereisen, en daarom streven we ernaar om elke patiënt een gepersonaliseerde en stressvrije ervaring te bieden.

Betaalmethoden

Openingstijden IM MEDICAL TRAVEL Hoogstraat 7 in Gilze

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Erna Vermeer The Travel Club die het meest in de buurt ligt van de aan de Hoogstraat 7 is de Erna Vermeer The Travel Club aan de Boekweitakker 2.

Bedrijven in de buurt van IM MEDICAL TRAVEL Hoogstraat 7 in Gilze

Meer reisbureau in Gilze

Onze bezoekers over IM MEDICAL TRAVEL in Gilze