Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Phebe Art & Design

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Phebe Art & Design afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Phebe Art & Design of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-20037036 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Vrij parkeren in de buurt

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Phebe Art & Design

Portretschilderen van mens of dier op paneel, doek of keramiek. Beeldende kunst, Muurschilderingen en Illustraties. "Phebe Portret Urnen" is een onderdeel van Phebe Art & Design. Dit bedrijfsonderdeel is gespecialiseerd in het vervaardigen en beschilderen van unieke persoonlijke urnen en asdoosjes met een portret van een dierbare of uw eigen huisdier. Al uw eigen ideeën en wensen kunnen worden gerealiseerd. Het betreffen keramische urnen die op ambachtelijke wijze worden vervaardigd met de zogenaamde "onderglazuur" techniek. Bij deze techniek zit de beschildering, zoals de naam al doet vermoeden, onder een glazuurlaag. Het is daardoor goed beschermd en duurzaam. Een dergelijke techniek wordt ook gehanteerd bij het befaamde "Delfts Blauw".

Betaalmethoden

Openingstijden Phebe Art & Design Karpaten 6 in Leidschendam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Shoppies die het meest in de buurt ligt van de aan de Karpaten 6 is de Shoppies aan de Prins Hendriklaan 126.

Bedrijven in de buurt van Phebe Art & Design Karpaten 6 in Leidschendam

Meer kunst in Leidschendam

Onze bezoekers over Phebe Art & Design in Leidschendam