Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


AYO Rotterdam B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van AYO Rotterdam B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van AYO Rotterdam B.V. of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-14476265 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over AYO Rotterdam B.V.

Het verrichten van medisch specialistische werkzaamheden, het leveren van medisch specialistische (oog)zorg, het verrichten van medisch onderzoek, het voeren van een praktijk van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra, in het bijzonder het doen uitvoeren van de werkzaamheden als oogarts. Het verrichten van optiek-, opticien-, en optometrie werkzaamheden, het leveren van optometrische (oog)zorg, het verrichten van oogheelkundig onderzoek in de breedste zin van het woord, het voeren van een optometrie praktijk, het voeren van een optiek(keten), het voeren van eerstelijns (oog)zorgpraktijk(en), het voeren van anderhalflijns (oog)zorgpraktijk(en). Het deelnemen in een co samenwerkingsverband waarmee voor gezamenlijke rekening een medisch specialistisch bedrijf wordt uitgeoefend.

Openingstijden AYO Rotterdam B.V. Fjelddal 7 in Schiedam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Chiropractie Centraal B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Fjelddal 7 is de Chiropractie Centraal B.V. aan de Hoogstraat 163.

Bedrijven in de buurt van AYO Rotterdam B.V. Fjelddal 7 in Schiedam

Meer zorg in Schiedam

Onze bezoekers over AYO Rotterdam B.V. in Schiedam