Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Yas AgriFood B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Yas AgriFood B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Yas AgriFood B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Yas AgriFood B.V.

Het importeren en exporteren van agrarische goederen en producten, waaronder grondstoffen en eindproducten, inclusief (bloem)bollen, zaden, stekken, snijbloemen, potplanten, weefselkweek en groeihormonen; het opbouwen van kassen en bijbehorende installaties, telen van oogstmiddelen inclusief mest (biologisch en chemisch), het maken van bestrijdingsmiddelen ( biologisch en chemisch); het importeren en exporteren van sorteermachines en verpakkingsmachines voor groenten, fruiten en granen; het importeren en exporteren van gedroogd fruit; het importeren en exporteren van zuivelproducten inclusief machines; het kleuren van voedsel; het importeren en exporteren van vlees; het delen van informatie betreffende nieuwe technologie met betrekking tot het produceren van voedsel voor mens en dier; het fokken van (pluim)vee;

Openingstijden Yas AgriFood B.V. Statenjachtstraat 170 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Blackboard International B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Statenjachtstraat 170 is de Blackboard International B.V. aan de Databankweg 26.

Bedrijven in de buurt van Yas AgriFood B.V. Statenjachtstraat 170 in Amsterdam

Meer groothandel in landbouwproducten in Amsterdam

Onze bezoekers over Yas AgriFood B.V. in Amsterdam