Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


DB Staffing & Facility Services B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van DB Staffing & Facility Services B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van DB Staffing & Facility Services B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over DB Staffing & Facility Services B.V.

Het faciliteren van personeel binnen het concern. De activiteiten van het concern zijn gericht op de marketing van diensten voor het onderwijs, het ondersteunen van onderwijsdiensten. Het beleggen van vermogen, het aangaan en nakomen van pensioenverplichtingen ten behoeve van (ex)werknemers en directieleden van de vennootschap en/of haar dochterondernemingen, alsmede het stellen van zakelijke en persoonlijke zekerheden voor derden, onder meer van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden, al of niet een onderneming drijvende;

Openingstijden DB Staffing & Facility Services B.V. Grotestraat 126 in Goor

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Ganseij Beheer Groep B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Grotestraat 126 is de Ganseij Beheer Groep B.V. aan de Bleekstraat 23.

Bedrijven in de buurt van DB Staffing & Facility Services B.V. Grotestraat 126 in Goor

Meer holdings in Goor

Onze bezoekers over DB Staffing & Facility Services B.V. in Goor