Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


AMR Recycling

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-14750146 Mobiel: 06-22883226 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over AMR Recycling

AMR Recycling is uw partner in het recyclen en verwerken van diversen soorten oudijzer. AMR Recycling is erop gefocust om effectief, efficiënt en functioneel te werk te gaan. Dit houdt in dat AMR Recycling de klant op de eerste plaats komt. Ons streven is om u zo goed mogelijk te woord te staan, zowel op ons inname terrein als buiten ons inname terrein. Wij nemen alle soorten oud ijzer en metalen in. Uiteraard hebben wij ook een weegschaal om uw oudijzer en metalen zoals koper, aluminium, messing, brons, zink, roestvrijstaal, lood en kabels apart te wegen. De inkoop van deze metalen geschiedt tegen dagprijzen afhankelijk van de materialen die worden aangeboden vervuiling kwaliteit en hoeveelheid.

Openingstijden AMR Recycling Sterrenschans 11 in Veenendaal

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van L. Akkerman die het meest in de buurt ligt van de aan de Sterrenschans 11 is de L. Akkerman aan de Sterrenschans 11.

Bedrijven in de buurt van AMR Recycling Sterrenschans 11 in Veenendaal

Meer groothandel in afval en schroot in Veenendaal

Onze bezoekers over AMR Recycling in Veenendaal