Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Preferred Chauffeurs B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Preferred Chauffeurs B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Preferred Chauffeurs B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Preferred Chauffeurs B.V.

- het verzorgen van personenvervoer, onder meer door het verbinden en makelen van vraag en aanbod op de markt; - het verzorgen van autoverhuur, onder meer door het verbinden en makelen van vraag en aanbod op de markt; -. het verzorgen van beveiliging en beveiligingsadviezen, onder meer door het verbinden en makelen van vraag en aanbod op de markt; - het verzorgen van personeelsdiensten, werving, selectie, detachering, uitzenden en payrolling, onder meer door het verbinden en makelen van vraag en aanbod op de markt; - het drijven van een groothandel voor de voor deze branches benodigde artikelen..

Openingstijden Preferred Chauffeurs B.V. Radarweg 29 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Autoverhuur Slotervaart B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Radarweg 29 is de Autoverhuur Slotervaart B.V. aan de Johan Huizingalaan 627.

Bedrijven in de buurt van Preferred Chauffeurs B.V. Radarweg 29 in Amsterdam

Meer autoverhuur in Amsterdam

Onze bezoekers over Preferred Chauffeurs B.V. in Amsterdam