Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Vebego Groen Participatie B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op 1e pinksterdag kunnen de openingstijden van Vebego Groen Participatie B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Vebego Groen Participatie B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Vebego Groen Participatie B.V.

Het bieden van passend arbeid aan personen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt met als doel hun arbeidsinzetbaarheid en kansen op de reguliere arbeidsmarkt te vergroten. Het uitoefenen van een hoveniersbedrijf, waaronder begrepen het handelen in, de marketing van en de advisering met betrekking tot tuinartikelen, groenvoorzieningen, beplantingen en daaraan verwante producten. Het oprichten van, het deelnemen in, het besturen van en het toezicht houden op ondernemingen en vennootschappen, alsmede het financieren van ondernemingen en vennootschappen. Uitlenen van personeel.

Openingstijden Vebego Groen Participatie B.V. Korenbree 50 in Borculo

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Hoveniersbedrijf ID Groen die het meest in de buurt ligt van de aan de Korenbree 50 is de Hoveniersbedrijf ID Groen aan de Kaapdijk 3.

Bedrijven in de buurt van Vebego Groen Participatie B.V. Korenbree 50 in Borculo

Meer tuin en landschap in Borculo

Onze bezoekers over Vebego Groen Participatie B.V. in Borculo