Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kluklu.nl B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Kluklu.nl B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Kluklu.nl B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kluklu.nl B.V.

Het ontwikkelen, exploiteren, beheren en in standhouden van een platform door middel van een website en/of mobiele app waarin partijen (de consument en de vakman) in contact worden gebracht voor allerhande klussen in en rond het huis en overige diensten daaronder begrepen het mogelijk maken voor consumenten om in contact te treden met onder andere bezorgers van levensmiddelen voor het doen van de dagelijkse boodschappen en overige boodschappen en diensten; de vennootschap verzorgd derhalve geen leveringen, geen vervoer en ontvangt geen betalingen anders dan een compensatie van de bestuurders/bezorgers ter vergoeding van de bemiddelingsdiensten;

Openingstijden Kluklu.nl B.V. Margrijhof 22 in Nootdorp

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van ZorgBrein die het meest in de buurt ligt van de aan de Margrijhof 22 is de ZorgBrein aan de Gravin Juliana van Stolberglaan 587.

Bedrijven in de buurt van Kluklu.nl B.V. Margrijhof 22 in Nootdorp

Meer zorg in Nootdorp

Onze bezoekers over Kluklu.nl B.V. in Nootdorp