Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Wijnland Kroatië

(10)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 085-3018009 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Wijnland Kroatië

Wijnland Kroatië is importeur van Kroatische wijn en olijfolie in Nederland. Via de webwinkel kun je verschillende soorten wijn uit Kroatië, extra vierge olijfolie en wijn gerelateerde producten bestellen. Wijnland Kroatië werkt nauw samen met wijnhuizen zodat we je de beste wijnen en wijn gerelateerde producten tegen scherpe condities kunnen bieden. Wij zoeken naar bijzondere wijnen die niet overal even gemakkelijk te verkrijgen zijn en hebben ons gespecialiseerd in de import van Kroatische wijn uit de hogere kwaliteitsklasse. Kroatië biedt een variatie aan bijzondere inheemse druivenrassen, superieure kwaliteitswijnen en heeft een lange geschiedenis op wijngebied.

Betaalmethoden

Openingstijden Wijnland Kroatië Sleutelbloem 25 in Berghem

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Danny's Wijn die het meest in de buurt ligt van de aan de Sleutelbloem 25 is de Danny's Wijn aan de Spanjelaan 20.

Bedrijven in de buurt van Wijnland Kroatië Sleutelbloem 25 in Berghem

Meer wijnproeverij in Berghem

Onze bezoekers over Wijnland Kroatië in Berghem

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    10
    (6 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    10
    (6 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    10
    (6 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    10
    (6 beoordelingen)
  • Totaal:
    10
    24 beoordelingen

Onze bezoekers over Wijnland Kroatië in Berghem

  • (10)

    Ik had de wijn afgehaald, had gebeld om te vragen of de grasevina op voorrad was. Deze wijn was inderdaad op vorraad en ik kon op de afgesproken tijd een doosje meenemen. Vriendelijke eigenaar uit Kroatiƫ

    17-08-2021
  • (10)

    Kon de wijn snel afhalen in Berghem, vriendelijke mensen, goed geholpen aan de telefoon en geadviseerd wat ik moest hebben.

    15-03-2021
  • (10)

    WIjn kon ik afhalen, was in princiepe snel gebeurd, had vantevoren gebeld, werd netje te woord gestaan. De rode wijn en de witte wijn lagen allebei in meerdere dozen klaar voor mij. Goede Kroatische wijn, ik heb zo tijdens het etentje thuis afgelopen kerstdagen indruk kunnen maken

    12-01-2021
  • (10)

    Ik had van tevoren gebeld of ik de wijn fysiek af kon komen halen, was geen probleem. Ze vroegen hoe laat ik ongeveer aan zou komen zodat ze ook in deze gekke periode de wijn voor mij konden klaarleggen want ik kon niet naar binnen om de Kroatische wijn van te voren even te proeven. Ik kwam er binnen een paar uur aan, vriendelijk te woord gestaan met wat persoonlijke informatie over de wijn en achtergrond en geschiedenis van Kroatische wijn.

    Ik had 12 flessen wijn besteld, betaling verliep prima, ik kreeg een betaalverzoek via WhatsApp. Ik had 6 flessen Pinot Grigio en 6 flessen Plavac Mali. Goede wijnen ik ben er heel tevreden mee.

    11-01-2021
  • (10)

    Prima kon de wijn afhalen

    29-06-2020