Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



deRugbySpecialist.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 015-3640640 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.derugbyspecialist.nl

Parkeergelegenheid

Gratis Parkeren in Garage van het winkelcentrum Parade

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Bedrijfsprofielen

Social media

Over deRugbySpecialist.nl

Het is een rare tijd geweest voor iedereen om ons heen. Gelukkig mogen we weer ´gewoon´ rugby spelen en zijn de clubhuizen weer open. Voor verenigingen die verantwoordelijkheid dragen voor hun leden is er alles aan gelegen om het Nieuwe Normaal toe te passen op het terrein en de contacten. Wij als spelers, ouders, fans moeten daarin meebuigen, zodat allen die deze sport lief hebben met plezier kunnen blijven spelen. Het idee om onze passie voor de sport online uit te dragen, heeft hierdoor ook wat uitdagingen opgeleverd. Toch zetten wij door, zoals het een echte rugbyer betaamt.

Foto's deRugbySpecialist.nl

Betaalmethoden

Openingstijden deRugbySpecialist.nl Korte Baan 9-tot 15 in Nootdorp

Het is een rare tijd geweest voor iedereen om ons heen. Gelukkig mogen we weer ´gewoon´ rugby spelen en zijn de clubhuizen weer open. Voor verenigingen die verantwoordelijkheid dragen voor hun leden is er alles aan gelegen om het Nieuwe Normaal toe te passen op het terrein en de contacten.

Wij als spelers, ouders, fans moeten daarin meebuigen, zodat allen die deze sport lief hebben met plezier kunnen blijven spelen.

Het idee om onze passie voor de sport online uit te dragen, heeft hierdoor ook wat uitdagingen opgeleverd. Toch zetten wij door, zoals het een echte rugbyer betaamt.

Onze bezoekers over deRugbySpecialist.nl in Nootdorp