Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Co-lumen B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0516-851370 Mobiel: 06-53288020 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Co-lumen B.V.

1. het (doen) verlenen van diensten op het gebied van advisering, consultancy, (project)management, research, organisatie, co personeelsbeleid, informatietechnologie en telecommunicatie aan partijen actief binnen de entertainment industrie; 2. het technisch faciliteren (door middel van verhuur of verkoop), organiseren en co adviseren over evenementen, concerten, voorstellingen en exposities, alsmede de daarvoor te gebruiken ruimten; 3. het verzorgen van cursussen, het geven van (gast)colleges, het inhoudelijk ondersteunen van opleidingen, het schrijven van artikelen, en het deelnemen aan normcommissies en andere werkzaamheden ter verspreiding van kennis en vaardigheden betrekking hebbende op de dienstverlenende en technisch faciliterende activiteiten zoals hiervoor beschreven onder 1. en 2. 4. Holdingactiviteiten.

Openingstijden Co-lumen B.V. Herenweg 119 in Donkerbroek

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Trainingstal Snieder die het meest in de buurt ligt van de aan de Herenweg 119 is de Trainingstal Snieder aan de Vaart Wz 12.

Bedrijven in de buurt van Co-lumen B.V. Herenweg 119 in Donkerbroek

Meer kunst in Donkerbroek

Onze bezoekers over Co-lumen B.V. in Donkerbroek