Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



B Kraanverhuur

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-53116441 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.bkraanverhuur.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over B Kraanverhuur

Van kleine hijs werkzaamheden tot aan de grotere constructies. ( containers, (prefab) beton elementen, Machineverhuizingen, ect.  Zakelijke of particulieren klant? Door onze flexibiliteit en onze eigen kranen, kunnen wij 24/7 voor u klaar staan. Van het maken van de juiste hijsplannen tot het plaatsen van een helpende hand (Banksman rigger), we zijn allen zeer betrokken met onze klanten. Of het nu gaat om de verhuur van hijskranen of de juiste hijs benodigdheden door de jarenlange ervaring hebben wij altijd een passende oplossing voor u. Ook voor transport Van A naar B kunt u bij ons terecht. Wij opereren dan ook door het hele land.

Foto's B Kraanverhuur

Openingstijden B Kraanverhuur Albatroslaan 110 in Rotterdam

Van kleine hijs werkzaamheden tot aan de grotere constructies. ( containers, (prefab) beton elementen, Machineverhuizingen, ect. 

Zakelijke of particulieren klant? Door onze flexibiliteit en onze eigen kranen, kunnen wij 24/7 voor u klaar staan. Van het maken van de juiste hijsplannen tot het plaatsen van een helpende hand (Banksman rigger), we zijn allen zeer betrokken met onze klanten. Of het nu gaat om de verhuur van hijskranen of de juiste hijs benodigdheden door de jarenlange ervaring hebben wij altijd een passende oplossing voor u. Ook voor transport Van A naar B kunt u bij ons terecht. Wij opereren dan ook door het hele land.

Onze bezoekers over B Kraanverhuur in Rotterdam