Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Meditatie Instituut Nederland

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Meditatie Instituut Nederland afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Meditatie Instituut Nederland of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-53428955 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Meditatie Instituut Nederland

Meditatie Instituut Nederland organiseert Meditatie avonden, Stilte retraites en cursussen. Daarnaast bieden ze veel kosteloze inspiratie aan zoals online geleide meditaties, online meditatiecursussen, inspirerende verhalen, blog artikelen en andere meditatie gerelateerde content. Meditatie Instituut Nederland is opgericht door meditatieleraar Gerjan Schoemaker. De stromingen van waaruit onderricht wordt gegeven zijn breed, waaronder het Boeddhisme, Advaita, Osho en ook hedentendaagse filosofie en psychologie. Naast meditatie worden er ook andere oefeningen aangeboden. O.a. yoga, mindful movements, lichaamsbewustzijn oefeningen en actieve meditaties. Meditatie Instituut Nederland is gevestigd in Zwolle.

Betaalmethoden

Openingstijden Meditatie Instituut Nederland Lovinkbeek 8 in Zwolle

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Vihara die het meest in de buurt ligt van de aan de Lovinkbeek 8 is de Vihara aan de Lovinkbeek 8.

Bedrijven in de buurt van Meditatie Instituut Nederland Lovinkbeek 8 in Zwolle

Meer onderwijs in Zwolle

Onze bezoekers over Meditatie Instituut Nederland in Zwolle