Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


WALO Medical Supply B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0187-605374 Mobiel: 06-22800233 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over WALO Medical Supply B.V.

Advies- en kenniscentrum voor persoonlijke beschermingsmiddelen, reinigings- en desinfectie materialen /middelen en reinigingsmachines; dit ten behoeve van Ziekenhuizen, Verpleeg en/of Verzorgingshuizen, Faculteiten geneeskunde, Huisartsen, Huisartsenposten, Bedrijfsartsen, Medische-diensten Industrie, Ambulancediensten, GGD, Verloskundige- en kraampraktijken, Thuiszorg, Tandartsen, Apotheken, Gehandicaptenzorg, Revalidatiecentra, Jeugdzorg, Geestelijke Gezondheidszorg, Fysiotherapeuten, Laboratoria, Uitvaartzorg, Veiligheidsregio's, Brandweer, Politie, Penitiaire-inrichtingen, Dieren- klinieken en artsen; importeur en groothandel van persoonlijke beschermingsmiddelen, reinigings- en desinfectie materialen / middelen en reinigingsmachines.

Openingstijden WALO Medical Supply B.V. Pieterstraat 9 in Melissant

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van WALO Hyg.- & Reinig.system. B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Pieterstraat 9 is de WALO Hyg.- & Reinig.system. B.V. aan de Pieterstraat 9.

Bedrijven in de buurt van WALO Medical Supply B.V. Pieterstraat 9 in Melissant

Meer groothandel in Melissant

Onze bezoekers over WALO Medical Supply B.V. in Melissant