Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Jojo's Weddings & Events

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Jojo's Weddings & Events afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Jojo's Weddings & Events of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-14664972 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Jojo's Weddings & Events

Jojo's Weddings & Events is voor bruiloften en feesten die net een beetje anders zijn… Kleurrijk, niet standaard en een tikkeltje stoer. Ik doe niets omdat het nu eenmaal in is; ik moet het ook zelf echt leuk vinden. Qua bruiloften vind ik het belangrijk dat de dag past bij het bruidspaar, of dit nu trendy, traditioneel of juist lekker gek is. Jullie willen graag trouwen, maar zijn niet zo van de tradities? Of jullie hebben een te gek idee voor een thema dat perfect bij jullie past, maar kunnen wel wat hulp gebruiken bij de uitvoering? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb verschillende mogelijkheden beschikbaar om jullie te helpen een geweldige dag te hebben!

Betaalmethoden

Openingstijden Jojo's Weddings & Events Hakfortlaan 28-6 in Arnhem

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bruidsmeisje die het meest in de buurt ligt van de aan de Hakfortlaan 28 is de Bruidsmeisje aan de Ulenkamp 3.

Bedrijven in de buurt van Jojo's Weddings & Events Hakfortlaan 28-6 in Arnhem

Meer weddingplanner in Arnhem

Onze bezoekers over Jojo's Weddings & Events in Arnhem