Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Verloskundigen LEV

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Verloskundigen LEV afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Verloskundigen LEV of neem contact met hen op.
Mobiel: 0161-784000 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Parkeren voor de deur (Crown Business Center)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Verloskundigen LEV

Verloskundigen LEV is een kleinschalige praktijk waarbij liefdevolle zorg met vertrouwen centraal staan. Doordat je wordt begeleid door twee vaste verloskundigen (Solange Candeias en Ilja Geerts) hebben wij voldoende tijd, rust en aandacht om je goed te leren kennen en persoonlijke zorg te bieden. Wij vinden het belangrijk dat we zorg bieden op basis van jullie wensen en verwachtingen. In onze praktijk bieden wij meer dan de standaard verloskundige zorg. Zo kun je bij ons terecht voor echo’s, vrouwencoaching, het plaatsen van spiralen, voedingsadviezen, osteopathie, fysiotherapie en een eigen zwangerschapscursus. Vanuit LEV, zijn we er voor jou! Als vrouw & als moeder!

Betaalmethoden

Openingstijden Verloskundigen LEV Ericssonstraat 2 in Rijen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Lizette Gamers Verpleegkundige die het meest in de buurt ligt van de aan de Ericssonstraat 2 is de Lizette Gamers Verpleegkundige aan de Valkenswaardstraat 62.

Bedrijven in de buurt van Verloskundigen LEV Ericssonstraat 2 in Rijen

Meer verloskundige in Rijen

Onze bezoekers over Verloskundigen LEV in Rijen