Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


BSO Steenwijk B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van BSO Steenwijk B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van BSO Steenwijk B.V. of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-38514764 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over BSO Steenwijk B.V.

Het bieden van buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang voor vier- tot twaalfjarigen, alsmede het bieden van opvang wanneer scholen gesloten zijn (bijvoorbeeld in vakantieperiodes), huiswerkbegeleiding, kinderen helpen zich te ontwikkelen alsmede het stimuleren van zelfontwikkeling en beweging, maatschappelijke dienstverlening waaronder begrepen kindercoaching, opvoedcoaching, kinderpsychologie, het aanbieden van muzieklessen, het geven van (kinder)sportlessen, activiteitenbegeleiding voor kinderen en jongeren waaronder tevens begrepen het begeleiden van mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking, het aanbieden (en bereiden) van maaltijden voor kinderen en begeleiders

Openingstijden BSO Steenwijk B.V. Binnenpad 25 in Giethoorn

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Kinderopvang Marlot die het meest in de buurt ligt van de aan de Binnenpad 25 is de Kinderopvang Marlot aan de Binnenpad 25.

Bedrijven in de buurt van BSO Steenwijk B.V. Binnenpad 25 in Giethoorn

Meer kinderdagverblijf in Giethoorn

Onze bezoekers over BSO Steenwijk B.V. in Giethoorn