Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Taj Mahal aan den Rijn

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0172-257106 Mobiel: 06-87464840 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: https://tajmahalrijn.foodticket.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Taj Mahal aan den Rijn

Restaurant Taj Mahal: Proef de Authentieke Smaak van India Locatie en Sfeer: Taj Mahal bevindt zich in het hart van Alphen aan den Rijn en biedt een warme en uitnodigende ambiance, versterkt door smaakvolle decoraties en vriendelijk personeel. Keuken en Menu: Geniet van een uitgebreid menu met verfijnde Indiase gerechten, bereid met verse ingrediënten en traditionele kruiden. Kies uit klassieke curry's, tandoori-gerechten en smakelijke bijgerechten zoals naanbrood en samosa's. Service en Gastvrijheid: Het attente personeel staat klaar om je dinerervaring onvergetelijk te maken met warme gastvrijheid en behulpzaam advies bij het maken van je keuzes.

Openingstijden Taj Mahal aan den Rijn A. van Leeuwenhoekweg 38-D 10 in Alphen aan den Rijn

Restaurant Taj Mahal: Proef de Authentieke Smaak van India

Locatie en Sfeer:
Taj Mahal bevindt zich in het hart van Alphen aan den Rijn en biedt een warme en uitnodigende ambiance, versterkt door smaakvolle decoraties en vriendelijk personeel.

Keuken en Menu:
Geniet van een uitgebreid menu met verfijnde Indiase gerechten, bereid met verse ingrediënten en traditionele kruiden. Kies uit klassieke curry's, tandoori-gerechten en smakelijke bijgerechten zoals naanbrood en samosa's.

Service en Gastvrijheid:
Het attente personeel staat klaar om je dinerervaring onvergetelijk te maken met warme gastvrijheid en behulpzaam advies bij het maken van je keuzes.

Onze bezoekers over Taj Mahal aan den Rijn in Alphen aan den Rijn