Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


GZ Punt B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van GZ Punt B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van GZ Punt B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over GZ Punt B.V.

Het aanbieden en ontwikkelen van begeleidende diensten en producten in het domein van de zorg en welzijn, met name gericht op het voorkomen van zorg of - als zorg nodig is - op het bemiddelen van effectieve en effici zorg. Het ontzorgen door het bieden ondersteunende en backoffice diensten in de zorg en welzijn, zoals helpdesk, logistieke -, informatie- en communicatietechnologie diensten, informatie- en communicatietechnologie -, facilitaire - en administratieve diensten. Het leveren van projectmanagement, consultancy en advies met name in het kader van business development en innovatie in de zorg en welzijn.

Openingstijden GZ Punt B.V. Industrieweg 21 in Wageningen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Activiteitencentrum Ikzorg die het meest in de buurt ligt van de aan de Industrieweg 21 is de Activiteitencentrum Ikzorg aan de Industrieweg 3.

Bedrijven in de buurt van GZ Punt B.V. Industrieweg 21 in Wageningen

Meer zorg in Wageningen

Onze bezoekers over GZ Punt B.V. in Wageningen