Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Jacqueline Noorbergen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Jacqueline Noorbergen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Jacqueline Noorbergen of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-45354641 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Jacqueline Noorbergen

Samen Zorgen voor kwaliteitszorg in het primaire proces van de ouderenzorg, thuiszorg en lichamelijk gehandicaptenzorg d.m.v. analyse huidige zorgprocessen (o.a. op basis van kwaliteitskaders en wettelijke vereisten). - advies en ondersteuning bij prioritering en planmatige aanpak. - advies en ondersteuning bij het herinrichten van zorgprocessen samen met medewerkers uit het primaire proces en het MT/bestuur/medezeggenschapsraden. - advies en ondersteuning bij het maken van jaarplannen in primaire processen/zorgteams. - ontwikkelen en uitvoeren trainingen om processen te implementeren en borgen. - advies, ondersteuning en training bij ontwikkelen en uitvoeren van een resultaatgerichte audit in primaire processen. - individuele coaching on the job.

Openingstijden Jacqueline Noorbergen Kuilenburgsekade 30 in Tuil

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Pro-k die het meest in de buurt ligt van de aan de Kuilenburgsekade 30 is de Pro-k aan de Hazeveld 25.

Bedrijven in de buurt van Jacqueline Noorbergen Kuilenburgsekade 30 in Tuil

Meer organisatieadvies in Tuil

Onze bezoekers over Jacqueline Noorbergen in Tuil