Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Pinastone B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Pinastone B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Pinastone B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Pinastone B.V.

Het verkrijgen, vervreemden, bezwaren, ontwikkelen, renoveren, restaureren, huren en verhuren, (doen) exploiteren en administreren van onroerende zaken, alsmede van roerende zaken, voor zover deze op enigerlei wijze dienstbaar zijn aan de onroerende zaken. Het verhuren van ruimte aan agrarische bedrijven die bollen kweken/opslaan verkopen van paperwhites, lelies, tulpen aan derden. Het kweken van verschillende soorten siergrassen waaronder (miscantus, gigantus, miscantus sinisis) en de verkoop daarvan aan tuincentra en horeca. Opslag en herstel van olijfbomen die gebruikt worden als sierproduct voor tuincentrum en horeca. Het kweken van kruiden ten behoeve van eigen gemaakte producten voor de horeca keukens.

Openingstijden Pinastone B.V. 's-Gravendamseweg 42 in Voorhout

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van J.M van der Zon Bloembollen export die het meest in de buurt ligt van de aan de 's-Gravendamseweg 42 is de J.M van der Zon Bloembollen export aan de Jacoba van Beierenweg 144.

Bedrijven in de buurt van Pinastone B.V. 's-Gravendamseweg 42 in Voorhout

Meer groothandel in bloemen en planten in Voorhout

Onze bezoekers over Pinastone B.V. in Voorhout