Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


OZ Maritime - Dutch Maritime Safety

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van OZ Maritime - Dutch Maritime Safety afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van OZ Maritime - Dutch Maritime Safety of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-30083524 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over OZ Maritime - Dutch Maritime Safety

A. verkoop en onderhoud van reddingsapparatuur aan boord van alle zeevarende schepen/binnenvaart schepen (LSA - uitrusting) heftoestellen, reddingsboten en takels; b. inspectie van reddingsboten, takels, ontgrendelhaken; c. het laadtesten van takels; d. het testen van zware belasting van alle soorten kranen,platformen, etcetera; e. inspectie en onderhoud van ademhalingsapparatuur (SCBA), Ademhalingstoestellen voor noodvluchten (EEBD) , vaste gasblussystemen, Co2 -systemen, Novec Systemen, FM200 systemen, droog poeder installaties, schuiminstallaties met hoge en lage expansie, watermist systemen, watersprinklersystem, draagbare brandblussers, draagbare Co2 blussers, draagbare schuim en water blussers, droogpoederblussers, opblaasbare reddingsvesten, overlevingspakken; houdster -en financieringsactiviteiten

Openingstijden OZ Maritime - Dutch Maritime Safety Nobellaan 21 in Bergen op Zoom

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Vvbhusan B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Nobellaan 21 is de Vvbhusan B.V. aan de Nobellaan 19.

Bedrijven in de buurt van OZ Maritime - Dutch Maritime Safety Nobellaan 21 in Bergen op Zoom

Meer groothandel in Bergen op Zoom

Onze bezoekers over OZ Maritime - Dutch Maritime Safety in Bergen op Zoom