Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Tante Jelies

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Tante Jelies afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Tante Jelies of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-19127149 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Tante Jelies

Zorg en welzijn waarborgen van jonge kinderen bij kinderopvangbedrijven, Spraak en taalontwikkeling stimuleren van kinderen, Verantwoordelijk om een ontwikkelingsgericht en kindvolgend pedagogisch klimaat neer te zetten, zorg dragen voor het emotioneel en lichamelijk welbevinden van kinderen, Zorg dragen voor veiligheid van kinderen, Steunen en stimuleren van spel en vrijetijdsbesteding , Steunen en stimuleren van autonomie en participatie en burgerschap, Volgen en stimuleren van ontwikkeling en leren van kinderen, Gedrag en interactie tussen kinderen be realiseren , Samenwerken met andere professionals , Constante ontwikkeling maken binnen en buiten mijn vak. Zelfontplooiing

Openingstijden Tante Jelies Abdij van Rijnsburgplein 22 in Tilburg

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van KC Prokino Tilburg die het meest in de buurt ligt van de aan de Abdij van Rijnsburgplein 22 is de KC Prokino Tilburg aan de Van Maarseveenstraat 10.

Bedrijven in de buurt van Tante Jelies Abdij van Rijnsburgplein 22 in Tilburg

Meer kinderdagverblijf in Tilburg

Onze bezoekers over Tante Jelies in Tilburg