Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


WOFCO Netherlands B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van WOFCO Netherlands B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van WOFCO Netherlands B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over WOFCO Netherlands B.V.

A. de verwerking, sorteren en de verkoop als groothandel van alle soorten van vis, schaal-, weekdieren en andere voedingsproducten, alsmede het verkoelen daarvan op welke vorm dan ook, bijvoorbeeld als het bevroren, vers, gepasteuriseerd, gesteriliseerd , gedehydrateerd of in gemodificeerde atmosfeer wordt verhandeld; b. het oprichten van, het op enigerlei wijze deelnemen in, het besturen van en het toezicht houden op ondernemingen en vennootschappen; c. het verkrijgen, exploiteren, verhandelen, beheren, onderhouden en vervreemden van registergoederen en andere vermogensrechten, alsmede beperkte rechten daarop; d. het financieren van ondernemingen en vennootschappen;

Openingstijden WOFCO Netherlands B.V. Amperestraat 19-l in Nijkerk

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Nederlandse Vis Unie B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Amperestraat 19 is de Nederlandse Vis Unie B.V. aan de Middelgronden 1.

Bedrijven in de buurt van WOFCO Netherlands B.V. Amperestraat 19-l in Nijkerk

Meer groothandel in vis en schaaldieren in Nijkerk

Onze bezoekers over WOFCO Netherlands B.V. in Nijkerk