Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


SPIE Building Solutions Bouw B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van SPIE Building Solutions Bouw B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van SPIE Building Solutions Bouw B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 030-2736363 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over SPIE Building Solutions Bouw B.V.

Het ter beschikking stellen van personeel voor het uitvoeren van bouwwerken casu quo bouwactiviteiten; Het ter beschikking stellen van personeel voor het op de bouwplaats uitvoeren van onderdelen van bouwwerken, het elders vervaardigen van deze onderdelen wordt hiermee gelijkgesteld, indien de onderneming die de onderdelen vervaardigt tevens zorgdraagt voor de verwerking daarvan in het bouwwerk; Het ter beschikking stellen van personeel voor het uitvoeren van verbouwingen en/of onderhandswerk aan (onderdelen van) bouwwerken; het verlenen van diensten op bouwplaatsen; Het ter beschikking stellen van personeel elders dan op de bouwplaats verrichte werkzaamheden ter voorbereiding en administratieve ondersteuning in de bouw, indien zij worden verricht door de onderneming die het bouwwerk op de bouwplaats tot stand brengt; steeds ten behoeve van de oprichter en Strukton Bouw B.V. en de met haar verbonden dochtervennootschappen, het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Openingstijden SPIE Building Solutions Bouw B.V. Computerweg 10 in Utrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Speer Personeelsdiensten B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Computerweg 10 is de De Speer Personeelsdiensten B.V. aan de Computerweg 10.

Bedrijven in de buurt van SPIE Building Solutions Bouw B.V. Computerweg 10 in Utrecht

Meer arbeidsbureau in Utrecht

Onze bezoekers over SPIE Building Solutions Bouw B.V. in Utrecht