Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kind Ouder Leerling Begeleiding B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Kind Ouder Leerling Begeleiding B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Kind Ouder Leerling Begeleiding B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kind Ouder Leerling Begeleiding B.V.

Het verlenen van kind-ouder-leerling begeleiding in de vorm van ambulante jeugdhulp (begeleiding op locatie van jeugdigen en hun ouders/opvoeders vanuit de Jeugdwet), lokaal welzijnswerk (preventie, ondersteuning, hulp en zorg aan jeugdigen en ouders bij opgroeien opvoedingsproblemen, psychische problemen en stoornissen), maatschappelijk werk (het bevorderen van de zelfredzaamheid en participeren in de maatschappij) en het verlenen van diensten in het onderwijs (adviseren over educatie, onderwijs en schoolkeuze); holding- en financieringsactiviteiten

Openingstijden Kind Ouder Leerling Begeleiding B.V. Groen van Prinsterersingel 60 in Gouda

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Olaf de Groot die het meest in de buurt ligt van de aan de Groen van Prinsterersingel 60 is de Olaf de Groot aan de Vrouwesteeg 7.

Bedrijven in de buurt van Kind Ouder Leerling Begeleiding B.V. Groen van Prinsterersingel 60 in Gouda

Meer onderwijs in Gouda

Onze bezoekers over Kind Ouder Leerling Begeleiding B.V. in Gouda