Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Maveric NXT B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Maveric NXT B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Maveric NXT B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Maveric NXT B.V.

A. het verlenen van computersoftwarediensten omvattende onder andere analyse, ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en ondersteuning van door de vennootschap en door derden ontwikkelde applicaties; b. het verlenen van applicatiediensten, de hosting van applicaties, het onderhoud op afstand van softwaretoepassingen, het beveiligen en uitbesteden van bedrijfsprocessen, het herstellen van calamiteiten, dienstverlening op het gebied van bedrijfsvoortgang met inbegrip van infrastructuur; c. dienstverlening op het gebied van regelgeving en naleving, het op locatie verlenen van softwarediensten, het voor elke branche ontwikkelen van softwareproducten of softwareoplossingen inclusief de softwareproducten, softwareoplossingen en softwarecomponenten van derden; holding- en financieringsactiviteiten

Openingstijden Maveric NXT B.V. Zuidplein 36-04.18BRegist in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Flash Networks B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Zuidplein 36 is de Flash Networks B.V. aan de Krijn Taconiskade 430.

Bedrijven in de buurt van Maveric NXT B.V. Zuidplein 36-04.18BRegist in Amsterdam

Meer software in Amsterdam

Onze bezoekers over Maveric NXT B.V. in Amsterdam