Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Moveup

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Moveup afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Moveup of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Moveup

Organisatie op lokaal niveau van sociale, culturele, vormende of recreatieve activiteiten, die algemeen toegankelijk zijn, met specifieke aandacht voor individuen en groepen die in sociaal of maatschappelijk isolement verkeren. Het doel is bevordering van participatie en zelfredzaamheid; Buurtbeheer: bevorderen van leefbaarheid in een buurt door onderhoud en schoonhouden van openbare ruimtes en toezicht; Instellingen voor welzijnswerk waarin een combinatie van ten minste twee van de volgende activiteiten voorkomt: sociaalcultureel werk, kinderopvang, welzijn ouderen, algemeen maatschappelijk werk. Geen van de onderscheiden activiteiten mag meer dan 70% van de exploitatiekosten uitmaken. Ambulante, concrete dienstverlening, advisering, bemiddeling en psychosociale hulpverlening aan personen die kampen met problemen van maatschappelijke en/of individuele aard; de hulpverlening is laagdrempelig en toegankelijk zonder verwijzing. Geestelijke- en lichamelijke zorg op maat. Preventieve zorg. Inspirerend en coachend werk op maat waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Openingstijden Moveup Mezenveld 139 in Emmen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Van Schaik Staete B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Mezenveld 139 is de Van Schaik Staete B.V. aan de Van Schaikweg 55.

Bedrijven in de buurt van Moveup Mezenveld 139 in Emmen

Meer maatschappelijk werk in Emmen

Onze bezoekers over Moveup in Emmen