Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Gezondheidscentrum Ommoord

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Gezondheidscentrum Ommoord afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Gezondheidscentrum Ommoord of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Gezondheidscentrum Ommoord

Het exploiteren van een multidisciplinair gezondheidscentrum, waaronder het bevorderen, ontwikkelen, organiseren en verlenen van optimale verantwoorde (eerstelijns) gezondheidszorg, thuiszorg en welzijn, alsmede het zoveel mogelijk betrekken van de wijkbevolking bij de zorg- en dienstverlening vanuit het multidisciplinair gezondheidscentrum en het fungeren als aanspreekpunt om de samenwerking in de wijk tussen zorgorganisaties, zorgverleners, zorgverzekeraars, overheden en pati ondersteunen. Het uitoefenen van een fysiotherapiepraktijk, het bevorderen van optimale verantwoorde (eerstelijns) gezondheidszorg en het samenwerken met andere zorgorganisaties en zorgverleners.

Openingstijden Gezondheidscentrum Ommoord Briandplaats 15 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Schalm die het meest in de buurt ligt van de aan de Briandplaats 15 is de De Schalm aan de Dawesweg 44.

Bedrijven in de buurt van Gezondheidscentrum Ommoord Briandplaats 15 in Rotterdam

Meer zorg in Rotterdam

Onze bezoekers over Gezondheidscentrum Ommoord in Rotterdam