Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Script Events B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Script Events B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Script Events B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Script Events B.V.

Het ondersteunen bij en begeleiden van evenementenorganisaties bij het aanvragen van (evenementen)vergunningen, zulks bij diverse overheidsinstanties alsook bij het vervolgproces ervan. Het verzorgen van subsidie aanvragen voor evenementenorganisaties. Het ondersteunen bij en begeleiden van gemeenten bij de interne organisatie van evenementen. Het geven van advies aan evenementenorganisaties en gemeente betreffende duurzaamheid, interne structuur en evenementenbeleid. Het optreden als ad interim projectmanager of evenementen co evenementenorganisaties en gemeenten. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Openingstijden Script Events B.V. Martinusstraat 34 in Holtum

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Eckhardt Management en Advies die het meest in de buurt ligt van de aan de Martinusstraat 34 is de Eckhardt Management en Advies aan de Kroedwienstraat 1.

Bedrijven in de buurt van Script Events B.V. Martinusstraat 34 in Holtum

Meer organisatieadvies in Holtum

Onze bezoekers over Script Events B.V. in Holtum