Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Wildkamp Caribbean B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Wildkamp Caribbean B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Wildkamp Caribbean B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Wildkamp Caribbean B.V.

Het uitoefenen van een groothandel in technische artikelen onder meer op gebied van leidingsystemen, slangen en koppelingen, beregening, pompen, appendages en overige machines, elektra, sanitair, verwarming, metaalwaren, bouwmaterialen,- elektrisch- en niet elektrisch gereedschap en persoonlijke bescherming (bedrijfskleding en schoeisel). Het uitoefenen van een groothandel in elektronica, verlichtingsartikelen, installatiemateriaal, schakelkasten en gereedschapswerktuigen. De import en export van goederen zoals genoemd, alsmede de inklaring en het doen van het verdere afhandelingsproces bij douane. Het verlenen van diensten, opzetten van- en participeren in projecten, verstrekken van adviezen en bieden van bemiddeling die direct verband houden met uitoefenen van (hoofd)doel van de vennootschap alsmede en niet uitsluitend op het gebied van watermanagement, landbouw, educatie, tuinbouw en natuurbeheer.

Openingstijden Wildkamp Caribbean B.V. Dedemsvaartseweg-Zuid 59 in Lutten

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Wildkamp B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Dedemsvaartseweg-Zuid 59 is de Wildkamp B.V. aan de Dedemsvaartseweg-Zuid 59.

Bedrijven in de buurt van Wildkamp Caribbean B.V. Dedemsvaartseweg-Zuid 59 in Lutten

Meer groothandel in bouwmateriaal in Lutten

Onze bezoekers over Wildkamp Caribbean B.V. in Lutten